Uw winkelwagen is leeg

Belangrijke mededeling:

  1. Als gevolg van het Coronavirus zijn een aantal belangrijke Chinese fabrikanten van computercomponenten tot nader order gesloten, waardoor de aanvoer van een aantal componenten stagneert en bestaande voorraden snel uitgeput raken. Een aantal populaire producten zijn inmiddels al overal uitverkocht en momenteel is er geen zicht op wanneer de situatie zal zijn genormaliseerd. Schaarste in betreffende producten kan onverwacht leiden tot al dan niet forse prijsstijgingen.
  2. Door productieverlaging van geheugenchips hebben geheugenfabrikanten schaarste gecreƫerd, die naar verwachting in 2020 gaat leiden tot een forse prijsstijging van geheugenmodules en SSD's. Deze trend is inmiddels ingezet.

Vanwege het grillige karakter en de onbekende duur van deze bijzondere marktomstandigheden, liggen prijzen voor onze DAW systemen en laptops tot nader order niet langer vast! Nadat een bestelling is geplaatst zullen de individuele inkoopprijzen van alle betreffende componenten worden gecontroleerd en zo nodig bijgesteld. Hierdoor kan de verkoopprijs van een systeem hoger uitvallen dan verwacht. Een klant heeft in dat geval de keuze om het eventuele verschil bij te betalen, of om de bestelling te annuleren.